verificare istoric auto - An Overview

Pentru micile reparatii, iti recomand aceasta trusa de scule auto profesionala. Merita sa o ai mereu in portbagaj, indiferent de starea actuala a masinii.

Evenimentele privind vehiculul pot fi prezentate sub următoarele forme: descrieri, pictograme, prezentare grafică a zonei de avarie. Ultimele Interogari

informatii despe componente - daca mulajele, barele de protectie, oglinzile si manerele au aceeasi culoare cu cea a caroseriei sau nu

Vehiculele care au fost folosite ca taxi vor fi parcurs four hundred-five hundred,000 km. Comparativ cu vehiculele detinute de persoane fizice din acelasi an de design, kilometrajul lor va fi de cel putin doua ori mai mare. Vehiculele in leasing si cele de flote sunt mult mai usor de verificat. Majoritatea sunt vandute de firme de leasing treatment nu vor ascunde istoricul vehiculului de cumparator. Cand vine vorba de starea tehnica a autovehiculului, insa, nu poti fi sigur pana cand nu verifici.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

In concluzie, nu uita sa verifici seria sasiului inainte de a cumpara o masina SH. Acest pas simplu, dar esential, te va ajuta sa obtii informatii cruciale despre istoricul si autenticitatea masinii si sa faci o achizitie inteleapta si sigura.

Vrei sa obtii cazierul auto? Iata care este noua procedura valabila din 2021! Sfaturi utile

Având în vedere popularitatea masinilor din Germania, comercianții de vehicule second hand se axează pe importul din această țară, aducând modele din orice clasă și pentru orice buget. Totuși, simplul fapt că masina provine dintr-o locatie ”de prestigiu” nu ar trebui să fie suficient pentru a fi sigur de achiziție.

Aceste chilipiruri sunt în majoritatea cazurilor masini cu probleme ascunse sau diferite alte probleme treatment în timp vor necesita cheltuieli neprevăzute.

Prin intermediul verificarii VIN, poti descoperi detalii despre starea reala a masinii pe treatment intentionezi sa o cumperi si sa te asiguri ca faci o alegere inteleapta.

Aceste detalii te vor ajuta sa te asiguri ca masina pe care intentionezi sa o cumperi corespunde in totalitate cu ceea ce vinde vanzatorul.

Este crucial de mentionat ca acest raport este valabil doar pentru vehiculele inregistrate in Romania si pentru care exista informatii disponibile in baza de date a RAR.

Merita sa verifici aceste informatii inainte sa cumperi o masina la mana a doua. Vezi ce piese din dotarile masinii gasite in raport coincid cu cele existente aici pe masina. Spre exemplu: culoarea geamurilor inainte ca masina sa fi fost cumparata iti poate spune daca masina a avut un incident si a fost nevoie de inlocuirea lor prin achizitionarea unor geamuri noi sau prin cumpararea lor de la o un model mai vechi de masina pentru a deal with economie de bani.

Puteți vedea chiar și fotografii istorice – dacă sunt disponibile, daune, kilometraj înregistrat și multe altele. Raportul nostru despre istoricul vehiculelor este un ajutor de neprețuit în achiziționarea unui vehicul pe piața aftermarket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *